Het project ‘Ontmoeten & Beleven’ van jeugdcentrum Don Bosco Rijswijk is opnieuw genomineerd voor een grote prijs. Op www.helpnederlandvooruit.nl kan iedereen stemmen op het project dat een buurt of plaats sterker en mooier maakt.

Don Bosco doet dit door het samenbrengen van kinderen met en zonder beperking en kinderen uit het asielzoekerscentrum. Wekelijks wordt er met deze kinderen gesport, geknutseld, gedanst, gespeeld en geleerd. Want de jeugd is de toekomst, zo is de visie van het centrum. Het team ziet het als een uitdaging elk kind, ongeacht achtergrond, een onbezorgde tijd te geven en de kans op nieuwe ervaringen en nieuwe vriendschappen te vergroten.

Tot en met 10 februari kan iedereen één keer per emailadres een stem uit brengen. Het initiatief met de meeste stemmen wint €5.000. Dit bedrag zou Don Bosco graag gebruiken voor het aanschaffen van spel-, sport- en knutselmaterialen en het trainen van de vrijwilligers, zodat zij beter voorbereid het jeugdwerk kunnen uitvoeren. Meer informatie over alle activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl.