Deebeetje luidt kampseizoen in met voorjaarsweekend

Deebeetje2

Deebeetje organiseert jaarlijks onder andere een voor- en najaarsweekend, die de zomerkampen in juli en augustus omlijsten. Aan de hand van een thema worden kinderen meegenomen in een verhaal, dat tevens als inspiratie dient voor toffe spellen en creatieve momenten.

Dit weekend stond in het teken van bakkers François en Françoise, die de kinderen uitnodigden om hen te helpen met het organiseren van een groot feest.

“Het liep nog niet helemaal op rolletjes, want François is heel erg verstrooid”, aldus de kampleiding van Deebeetje. “Hij was de hele tijd van alles kwijt, zelfs zijn skippybal, maar ook ingrediënten voor de taarten voor het feest. Gelukkig hadden we een geweldige groep kinderen die ontzettend graag wilden helpen! We hebben gewerkt aan de appelflappen voor het feest en versieringen gemaakt met echte bloemen. Op zaterdag zijn we naar Italië gewandeld om nog wat extra ingrediënten te halen en hebben we het enige echte pizzaspel gespeeld. Daarna was het tijd voor een kussengevecht!”

Kortom, een heerlijk voorjaarsweekend, dat veel te snel voorbij was. Hopelijk zien we alle kinderen snel weer in Assel voor de zomerkampen!

Deebeetje2
Deebeetje3
Deebeetje1
Deebeetje4
Deebeetje2
Deebeetje3
Deebeetje1
Deebeetje4

Auteur: Anja Hoogeveen