“Vormingsdag zat vol wijze lessen voor ons dagelijks werk”

Vorming4 06vq61q

Op de knusse, nieuwe locatie van Don Bosco Straatvisie vond dit jaar voor het eerst een Vormingsdag plaats. Dit is een training rondom het gedachtegoed en spiritualiteit van Don Bosco, die wordt verzorgd door Rita Vermeltfoort (Vorming). “Een warme, fijne en leerzame middag”, schreef Straatvisie naderhand op hun socials.

De training vond plaats op de fonkelnieuwe locatie van Straatvisie in Amsterdam, waar het lekker knus is met veel natuurlijke lichtinval. Pal voor de deur is een tramhalte, waardoor deze nieuwe ‘huiskamer’ van Straatvisie gemakkelijk bereikbaar is voor jongeren. Helemaal in de stijl van Don Bosco staat ook hier gastvrijheid centraal; rondom de tafel kan samen worden gegeten en bijgekletst.

Verdieping
De perfecte plek om het jaar goed te starten met een Vormingsdag voor nieuwe stagiair(e)s en vrijwilligers. Stoelen werden in een kring gezet, zodat deelnemers zich konden verdiepen in het gedachtegoed en de spiritualiteit van Don Bosco. Hun betrokkenheid en motivatie werd zichtbaar in enthousiaste deelname.

Na afloop van de vormingsdag schreef het team van Straatvisie op hun socials:

“Deze vormingsdag zat vol wijze lessen van Don Bosco die wij meenemen in ons dagelijkse werk. Als groep stelden we ons kwetsbaar op en daardoor zijn wij dichterbij elkaar gekomen. Bedankt voor de warme, fijne en leerzame middag”