Het Don Bosco Feest komt eraan! Heb jij je al aangemeld? 

DON20 BOSCO20 FEEST20header 6a5yo3h

Op dit feest is er voor elke leeftijd wat te beleven; je kunt meedoen aan een speurtocht, goed leren fotograferen met je smartphone, op pad met de boswachter en nog veel meer mini-events! Je bent dan ook van harte uitgenodigd voor het Don Bosco Feest op zaterdag 28 januari in Assel. Vergeet niet om je even aan te melden vooraf via aanmelden@donbosco.nl.

Wist je dat het feest van Don Bosco elk jaar wordt gevierd op de dag waarop hij in 1888 gestorven is? Het kan misschien een beetje vreemd lijken om feest te vieren op iemands sterfdag, maar in de christelijke traditie is het normaal dat een heilige zoals Don Bosco gevierd wordt op de dag dat hij stierf: je kunt het bekijken als de ‘geboortedag’ in de hemel, bij God. Dat mag natuurlijk gevierd worden! De sterfdag van Don Bosco is op 31 januari, maar wij vieren het feest alvast op zaterdag 28 januari.

Programma
Hieronder vind je het programma. Het thema van het feest is ‘Ecologie & Spiritualiteit’, want zoals je misschien al weet wordt Don Bosco in Assel het centrum voor Ecologie & Jongerenspiritualiteit binnen Don Bosco Vlaanderen & Nederland.

14:00 uur - Verwenkoffie
14:30 uur - Openingspresentatie
15:00 uur - Energizer
15:15 uur - Start mini-events
16:45 uur - Opening nieuwe kapel
17:15 uur - Aperitief
17:45 uur - Biologisch smullen
Afsluiting en kadootje

Mini-events
Er is genoeg te doen voor jong en oud! Welk mini-event kies jij? Je kunt je op het feest zelf inschrijven voor een mini-event:

  • Ecologisch kampvuurkoken
  • Speurtocht door de natuur
  • Silent disco
  • Natuurfotografie met je smartphone
  • Labyrint lopen
  • Op pad met de boswachter
  • Vogelkransen maken

Info & aanmelden
Om zicht te krijgen op het aantal aanwezigen vinden we het fijn als feestgangers zich vooraf aanmelden via WhatsApp +31(0)617498124 of aanmelden@donbosco.nl.

Datum: Zaterdag 28 januari 2023
Tijd: Vanaf 14:00 uur
Feestlocatie: Pomphulweg 106, 7346 AN Hoog Soeren