Wegens succes gezocht: extra kampleiding voor Deebeetje!

Deebeetje 14

In het Don Bosco Magazine van mei vroeg Deebeetje om financiële bijdragen, zodat kinderen uit arme gezinnen dit jaar ook mee kunnen op kamp. Daar is zo goed op gereageerd, dat er nu extra kampleiding nodig is om alle extra deelnemende kinderen die onbezorgde kampweek te kunnen geven!

Maar liefst 2.700 euro werd er gedoneerd door de lezers van Don Bosco Magazine. Daar is Stichting Jeugd- en jongerenvakanties Don Bosco (Deebeetje) enorm blij mee, want daardoor kunnen heel wat kinderen uit arme gezinnen mee op kamp dit jaar.

Wij bedanken alle gulle gevers voor hun financiële bijdrage!
Deebeetje Kamp

Kampleiding gezocht
Nu is er echter wel extra kampleiding nodig om de kinderen te begeleiden op de kampweken. Dus ben jij zo’n enthousiasteling die de kinderen meeneemt in een rondje ochtendgymnastiek? Kan dat te gekke spel nog wat gekker? Of vind je het juist leuk om met de kinderen te knutselen of een spannende speurtocht uit te zetten? Wat jouw talent ook is, bij Deebeetje kun je al jouw creativiteit kwijt. Het belangrijkste is dat je hart hebt voor jeugd en jongeren en hen die toffe vakantieweek wil geven die ze verdienen!

Info & aanmelden
Dus ben jij 18 jaar of ouder en beschikbaar in augustus? Lijkt het je tof om mee te gaan op Deebeetje Kamp als leiding? Op de website van Deebeetje lees je meer over kampleiding worden en via de contactpagina kun je je aanmelden. Wil je eerst meer weten? Stuur Deebeetje dan gerust een mailtje via aanmeldingleiding@jeugdkampendonbosco.nl.

Beeld 3
Deebeetje 12
Deebeetje12
Leiding
Deebeetje2
Beeld 4
Deebeetje 2
Beeld 3
Deebeetje 12
Deebeetje12
Leiding
Deebeetje2
Beeld 4
Deebeetje 2

Auteur: Anja Hoogeveen