Al 6.000 salesiaanse jongeren naar Wereldjongerendagen 2023

WJD Lissabon

Maar liefst 6.000 salesiaanse jongeren hebben zich al ingeschreven voor de Wereldjongerendagen die van 1 tot 6 augustus 2023 plaatsvinden in Lissabon, Portugal. Deze jongeren schreven zich in bij WYD Don Bosco 23, de wereldwijde Salesiaanse Jeugdbeweging (SYM).

Dankzij WYD Don Bosco 23, de organisatie van de Salesiaanse Jeugdbeweging (SYM), zullen jongens en meisjes uit alle windstreken de Wereldjongerendagen volgens het charisma van Don Bosco kunnen beleven. Op 2 augustus vindt er in Estoril zelfs een SYM-dag plaats waar alle salesiaanse jongeren een hele dag samen kunnen vieren.

Kom jij ook mee?

Ook wij willen met een zo groot mogelijke 'Don Boscodelegatie' uit Vlaanderen richting de Wereldjongerendagen in Lissabon trekken. Momenteel wordt er volop campagne gevoerd in ons jeugdwerk en bij onze scholen. Don Bosco Vlaanderen werkt hiervoor samen met IJD Jongerenpastoraal Vlaanderen en ook de inschrijvingen lopen langs IJD. Ga jij graag mee (alleen, met je klas, met vrienden of ...)? Schrijf je dan in via de button 'inschrijven'. Geef zeker ook een seintje via de button 'aanwezigheid melden' zodat wij een overzicht hebben van de jongeren uit de 'Don Boscowereld' die meegaan. Zo kan je de Wereldjongerendagen op z'n salesiaans beleven, met onder meer een bezoek aan de SYM-dag. Hopelijk tot dan!

Auteur: Tim Bex