Don Bosco Retraiteweekend op 11 & 12 juni 2022

Retraiteweekend c3meuzr

Verstillen, verdiepen, delen en nieuwe inspiratie opdoen in Assel. Je bent van harte uitgenodigd voor het Don Bosco Retraiteweekend op 11 en 12 juni aanstaande. De vorige keer gooide corona roet in het eten, maar gelukkig kan het deze keer wel doorgaan!

Passende inspiratiebronnen helpen ons verdiepen in eigen ervaring en verlangen. In Don Bosco’s leven en geloofsgrond vinden we aanknopingspunten. Met behulp van (korte) vertellingen, filmfragmenten, muziek en meditatie gaan we onderweg met het thema 'Breuk die je openbreekt naar het licht'. Het weekend wordt geleid door Rita Vermeltfoort met medewerking van de Salesianen van Don Bosco.

Het retraiteweekend is voor maximaal 15 personen, dus meld je snel aan!

Informatie en aanmelden
Het retraiteweekend is op 11 & 12 juni 2022 en begint op zaterdag om 09.30 uur tot zondag 17.00 uur. Locatie is Don Bosco Assel (Villa), Pomphulweg 106, 7346 AN Hoog Soeren. Deelname kost 60 euro per persoon, inclusief overnachting(en) en maaltijden. Het is mogelijk om op vrijdag vanaf 19.00 uur in te checken (de extra overnachting en het ontbijt zijn dan kosteloos).

Aanmelden kan via e-mail naar vorming@donbosco.nl.