Drie weken vakantiepret voor de jeugd

Rijswijk 4dvdpku

Het Waterbos is van start! Tot en met 30 augustus kunnen kinderen van 4 tot en met 16 jaar dagelijks meedoen aan het vakantieprogramma van Don Bosco Rijswijk. Aanmelden is niet nodig; je koopt je kaartje elke ochtend tussen 09.15 en 09.45 uur aan de kassa.

Wat kan je verwachten? Bij Don Bosco spelen we het liefst buiten, op het veld of in het bos. We hebben piratendag, varkentjes wassen, Sponge Bob-middag, gaan knutselen en bakken, dansen in de disco en lossen een mysterie op in levend cluedo. Het volledige programma vind je op de website of in het programmaboekje.

Ruim 60 vrijwilligers staan weer klaar om de kinderen uit de omgeving een fijne tijd te bezorgen. Onder hen 22 uit Europa, zij komen in het kader van EVS en ondersteunen het Nederlandse team.

Kom je niet naar het Vakantiebos maar wil je wel iets bijdragen? Wij hebben een wensenlijst met materialen die gedoneerd kunnen worden. Denk hierbij aan stiften, een hangmat, lampjes voor in de tuin, limonadesiroop, zwembadjes en pleisters. Deze lijst staat eveneens op de website.

Dus voor iedereen die een onvergetelijke vakantiedag wil beleven: kom naar Don Bosco Rijswijk. Je vindt ons aan het Julialaantje 26 in Rijswijk. Het Vakantiebos wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rijswijk, Gemeente Den Haag, Jeugd Vakantie Loket, stichting Zonnige Jeugd, Ars Donandi en stichting de Lichtboei. Meer informatie over het Vakantiebos en andere activiteiten is te vinden op www.donboscorijswijk.nl