Geef je op voor de Don Bosco Dames Dagen in Assel

Beeld jongeren 4

Heb je zin in de feestelijke decemberdagen of zie je er ook een beetje tegenop? Dan ben je niet de enige, want er zijn best veel mensen voor wie de feestmaand juist ook eenzaamheid met zich meebrengt. Het gemis van familie of het gebrek aan een hechte vriendenkring kan daarbij een rol spelen. Daar heeft Don Bosco in Assel wat op bedacht!

Voor het eerst worden daar namelijk de Don Bosco Dames Dagen georganiseerd. Dat zijn weekenden voor vrouwen tussen de 18 en 25 jaar (met én zonder beperking), voor wie het niet vanzelfsprekend is om een weekendje weg te gaan. Speciaal voor deze groep wil Don Bosco drie keer per jaar een weekend in Assel organiseren, waarbij het de bedoeling is dat de organisatie ervan na verloop van tijd door de deelnemers zelf wordt opgepakt. De weekenden krijgen een eigen thema en staan in het teken van contact maken, ontmoeten, duurzame vriendschappen opbouwen, natuur, spiritualiteit, zelfontwikkeling, empowerment, gezelligheid en er gewoon even mogen zijn.

Eerste damesweekend
Het eerste weekend vindt plaats van vrijdag 29 december rond 17:00 uur tot en met zondag 31 december rond 14:00 uur en staat in het teken van Oud & Nieuw, in de breedste zin van het woord! Er is ruimte voor ongeveer 8 deelnemers en 2 vrijwillige begeleiders, mochten er meer deelnemers zich opgeven, dan zal er ook een extra begeleider worden uitgenodigd. Er wordt verwacht dat deelnemers zelfstandig kunnen functioneren, open staan voor het maken van nieuwe contacten en actief mee willen doen met het programma. Kortom, er gewoon veel zin in hebben!

Info & aanmelden
Het weekend vindt plaats op het terrein van Assel Don Bosco Centrum, Pomphulweg 106 in Hoog Soeren. Op de website van deze locatie vindt je meer informatie. De eigen bijdrage voor dit weekend is € 40,- per persoon. Lijkt het je leuk om aan dit weekend mee te doen? Of heb je misschien eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Rianne Wanders op telefoonnummer 06-83565517 of stuur een mailtje naar: rianne.wanders@donbosco.nl. Je bent van harte welkom!

Beeld jongeren 4

Auteur: Anja Hoogeveen