Kom koffiedrinken in het Ervaringscafé van Don Bosco Rijswijk

Koffiedrinken 93m4pkl

Het nieuwe jaar gaat goed van start bij Don Bosco Rijswijk. Elke dinsdagochtend organiseren zij het Ervaringscafé, waar iedereen vanaf 18 jaar welkom is voor een kopje koffie en leuke workshops. De donderdagmiddag is voor kinderen vanaf 5 jaar, jongeren en tieners kunnen zich op vrijdag vermaken bij Don Bosco Rijswijk. We nemen even de activiteitenkalender van de komende tijd met je door.

Het Ervaringscafé
Op 18 januari leer je een gezonde smoothie maken en de week daarna op 25 januari is er een inspirerende ochtend over de geschiedenis en het werk van Don Bosco. Op 1 februari staat de workshop ‘maak een plukboeket’ gepland. Het ervaringscafé is speciaal bedoeld voor buurtbewoners van Don Bosco Rijswijk, die graag nieuwe mensen willen leren kennen. Van 9.30 tot 11.30 uur ben je welkom voor een kopje koffie, een spelletje en natuurlijk die leuke workshops. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar en in verband met de boodschappen is aanmelden gewenst. Dit kan door te bellen naar 070-3367070 of stuur een mail naar spela@donboscorijswijk.nl.

Kinderen (4+)
Voor kinderen vanaf 5 jaar is er op donderdagmiddag SportFit. Judo, apenkooien, HipHop: elke week een andere sport. Meedoen kan door je om 15.30 uur te melden bij Don Bosco Rijswijk, dit kost 1 euro. Niet zo sportief? Kom dan op woensdagmiddag spelen. Met elke woensdag een ander thema gaan we spelen, knutselen, optreden en bakken. Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Tieners en jongeren

Tot slot komen ook de jongeren aan bod: met om de vrijdag een gezellige inloopavond én een kookcursus op de planning, hoeven tieners vanaf 12 jaar zich niet te vervelen. Kijk even op de website van Don Bosco Rijswijk voor alle data.

Meer informatie over de activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op donboscorijswijk.nl of check hun socials.