Lokale politici op bezoek bij Don Bosco Rijswijk

Don Bosco Rijswijk
VVD-fractievoorzitter Jordy Loof nam als kind vaak deel aan het Vakantiebos

Afgelopen dinsdag ontving Don Bosco Rijswijk lokale politici van de partijen VVD Rijswijk, Beter voor Rijswijk, GroenLinks Rijswijk, Rijswijks-Belang, Wij., Pvda Rijswijk, ChristenUnie Rijswijk en PG&R. Met hen ging het jeugdcentrum van Don Bosco in gesprek over de huidige situatie rondom hun huisvesting.

VVD-fractievoorzitter Jordy Loof was ook van de partij en blikt terug op het bezoek. "Het was ontzettend leuk om weer een keer terug te zijn bij Don Bosco", aldus Loof. "Ik heb toen ik klein was altijd meegedaan met het Vakantiebos en hier mooie herinneringen aan overgehouden. Het is leuk om te merken dat de sfeer nog precies zo is als vroeger en dat de vele vrijwilligers nog steeds een warm hart hebben voor het goede werk wat ze doen voor veel kinderen uit Rijswijk en Den Haag."

De gemeente Rijswijk denkt al actief na over een oplossing
Jordy Loof

"Samen hebben we gesproken over de situatie waar Don Bosco Rijswijk nu inzit", gaat hij verder. "Het is fijn om te zien dat het contact tussen de gemeente, alle partijen in de gemeenteraad en Don Bosco Rijswijk sterk is. Als Rijswijkse VVD denken we graag mee met dit jeugdcentrum, om ervoor te zorgen dat zij ook in de toekomst een mooie locatie hebben waar ze aan de slag kunnen. Het was goed om te horen dat de gemeente hier al actief over aan het nadenken is."

Don Bosco Rijswijk
VVD-fractievoorzitter Jordy Loof nam als kind vaak deel aan het Vakantiebos

Auteur: Anja Hoogeveen l Bron: Rijswijksdagblad.nl