Met Goedele Liekens en VIA Don Bosco naar Bolivia

Afbeelding1

Goedele Liekens en VIA Don Bosco zijn op zoek naar twee mensen om komend najaar mee te gaan naar Bolivia. Het doel? Een frisse, kritische blik werpen op de educatieve programma's van VIA Don Bosco. Een echte, niet-deskundige blik die het externe evaluatiewerk van twee onafhankelijke adviesbureaus zal aanvullen.

Waarom Goedele Liekens? "Goedele Liekens haar meer dan 20 jaar lange inzet als goodwill ambassadeur bij het Bevolkingsfonds van de Verenigde Naties – een organisatie die zich inspant voor vrouwenrechten en gezondheid – brengt ons dichter bij elkaar", aldus VIA Don Bosco. "Gendergelijkheid is niet alleen een van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, het is ook een belangrijk thema in de programma's van VIA Don Bosco."

Interesse om mee te gaan? Stel je voor 7 juli kandidaat via de website van VIA Don Bosco. De vlucht en het verblijf worden volledig betaald door de ngo. De reis zal plaatsvinden tussen september en december. Heb je je al ingeschreven? Vanaf 8 juli neemt VIA Don Bosco contact op met alle kandidaten om hen te laten weten of ze geselecteerd zijn voor de volgende fase: een workshop via videoconferentie.